GY.I.K

Van válaszunk a kérdésetekre!

Kérdésed van? Még nem érted hogy működik? Itt elég sok információt megtalálsz, az eddigi igények és kérdések alapján állítottuk össze. Ha mégis van, amire nem lelsz választ, akkor írj nekünk!

Hogy működik?

Minden esetben így épül fel a weboldal címe: minagynapunk.hu/név&név (pl. minagynapunk.hu/erzsi&bela)

3 hónapig él a weboldal (eskövő előtt 2 hónappal és esküvő után 1 hónappal). Ha az esküvő előtt korábban szeretnétek aktivizálni az oldalt, azt minden esetben jelezzltek nekünk! Az esküvőtök után 1 hónappal azonban megszűnik az oldal, hiszen a rajta lévő információk érvényüket veszítik.

A weboldalon minden információt össze tudtok gyűjteni az esküvőről. A helyszínről, a menüről, italokról, közlekedésről is tudtok írni, emellett van lehetőség arra, hogy a résztvevők visszajelezzenek nektek. Miért jó ez? Mert nem kell az utolsó pillanatban azon aggódni, hogy hány gyermek jön, van-e ételallergiás vagy vegetariánus – mindezt egy könnyen kitölthető űrlap segítségével minden meghívott visszajelzi Nektek.

StreetOffice alapító tagjai. Ez egy teljesen egyedülálló projekt részünkről, a vállalati/céges megbízások mellett az üzleti élet tapasztalatait felhasználva a lakossági szolgáltatásunk. Az üzleti élet sok éves tapasztalatát ültettük át egy egyedülálló projektbe.

Mitől lesz egyedi?

Stílust mindig a Ti elképzeléseitekhez igazítjuk. Adjátok meg az esküvő színét, hangulatát, esetleg az elkészült nyomdai anyagokat (befotózva vagy scannelve). A weboldal ezek figyelembe vételével készül el.

A már meglévő – vagy elképzelt – anyagok alapján (meghívó, ültetőkártya) kialakított színvilágot, hangulatot próbáljuk követni a tervezéskor. Ezért is van szükség arra, hogy tudjuk van-e már meghívótok.

Erre is van lehetőség, tekintve, hogy ez teljesen egyedi árazást igényel, így minden esetben írjatok nekünk, hogy egyeztessük a részelteket, elképzelést és persze a lehetséges árat.

info@minagynapunk.hu

Van saját képes adatbázisunk, amelyet a hangulati megjelenéshez tudunk használni, emellett pedig szívesen fogadunk képeket tőletek, hiszen ettől lesz igazán egyedi, olyan, ami csak rólatok szól. (A képek küldésének módjáról, méretéről tájékoztatunk Benneteket a megrendelést követően.)

Megrendelésről

1. lépés: válasszátok ki a Nektek leginkbb tetsző csomagot!
2. Válasszátok a “megrendelés” gombot és mi elküldjük a részletes információkat!
3. Fogadjátok el a szerződési feltételeket, küldjétek át számunkra a weboldal alapjául szolgáló tartalmakat és utaljátok át a szolgáltatás díjának 60%-át!
4. Feltöltjük az átadott információkat és jelezzük Nektek, hogy készen van az oldal.
5. Nézzétek át, hogy minden információ megfelelő-e, van-e bármilyen módosítási igényetek. +1 Amennyiben mindent rendben találtok, utaljátok át a szolgáltatás díjának további 40%-át és mi ezt követően 1 napon belül élessé, láthatóvá tesszük az oldalt!

Alapesetben azt javasoljuk, hogy esküvő előtt 3 hónappal legyen éles az oldal. Arra azonban a Ti elképzelésetek szerint van lehetőség, hogy ezen változtassunk.

Küldd el nekünk a legfontosabb információkat: házasságkötés helyszíne(i), lagzi/vacsora helyszíne, időpontok, menü, megismerkedésetek története, képek, ajándéklista, szállásinfó, sofőrszolgálat,ha már van meghívó, akkor arra is szükség van, mert annak stílusát, hangulatát fel tudjuk használni a weboldal tervezésekor.

Megsimerkedéseketről, bulikról, randikról, családról, kikapcsolódásról… bármiről, ami rólatok szól!

Funkciók

A funkciók az egyes csomagokban eltérők, erről itt (link) találtok bővebb információkat.

Ha van bevált történetetek, olyan sztoritok egymásról, barátokról, amelyet a weboldalon szívesen megosztanátok, akkor természetesen van lehetőség arra, hogy un. Blogbejegyzés is helyet kapjon. Miért jó ez? Mert nagyszerű perceket szerezhettek vele olvasóitoknak, vagyis a meghívottaknak.

Ha még nincs meghívótok, írjatok nyugodtan, grafikusunk elkészíti a számotokra megfelelő változatot. Ez esetben a meghívó minden grafikai elemét fel tudjuk használni a weboldal tervezésekor.

info@minagynapunk.hu

Igen, ez is egy létező funkció, a 3 csomagban eltérő mennyiségű ajándékot tűntethetsz fel, itt találtok erre vonatkozóan további információt.

Árak, fizetési módok

Az árakról itt találsz pontos információt (link). 3 csomag közül választhattok igényeiteknek megfelelően. Az árak áfamentesek (alanyi adómentesség miatt). Így visszaigényelni nem tudtok belőle, de már ÁFA sem kerül rá.

A szolgáltatás díját átutalással tudjátok teljesíteni, a megrendelést követően e-mailben adjuk meg a számlaszámot. A megrendeléskor a teljes ár 60%-át számlázzuk ki, amint az megérkezik hozzánk, megkezdjük a munkát. A fennmaradó összeget akkor kell kiegyenlíteni, amikor jóváhagytátok a végleges oldalt. Ha ez megvan, akkor élestjük a kész weboldalt.

A teljes végösszeg 60%-ának kiegyenlítése, és a feltöltendő információk elküldése számunkra.

Ha minden információt átadtál nekünk onnantól számítva egy héten belül élesíthető az oldal. Az oldal akkor válik élessé ezt követően, ha a teljes összeget kiegyenlítetted. Az élesítés előtt a demo oldalt meg tudod nézni, a szövegeket tudod ellenőrizni. Ekkor még apróbb módosításokra van lehetőség.

5+1 lépés a saját weboldalatokhoz

valaszd_ki

1.Döntsétek el, hogy a Türkizvarázs, a Csipkerózsika vagy éppen az Aranyerdő csomag szolgáltatásai tetszenek-e!

rendel

2. Válasszátok a “megrendelés” gombot! Elküldjük a részletes információkat, valamint egy szerződést is, amelyben mindent még egyszer át tudtok olvasni.

elfogadas

3. Fogadjátok el a szerződési feltételeket, küldjétek át számunkra a weboldal alapjául szolgáló tartalmakat és utaljátok át a szolgáltatás díjának 60%-át!

adatfeltoltes

4. Amint megkapjuk tőletek az “alapanyagokat”, nekilátunk a munkának: feltöltjük az átadott információkat és jelezzük Nektek, hogy készen van az oldal.

atnezes

5. Nézzétek át, hogy minden információ megfelelően szerepel-e. Ekkor tudjátok még jelezni hogy ha szeretnétek bármilyen módosítást kérni az oldalon.

kesz

+1. Amennyiben mindent rendben találtok, utaljátok át a szolgáltatás díjának további 40%-át és mi ezt követően 1 napon belül élessé, láthatóvá tesszük az oldalt!