Partnerek

Együttműködő partnereink

Nézzetek körül a partnerszolgáltatóknál, akik között vannak fotósok, ceremóniamesterek, rendezvényszervezők, szépészetben dolgozók, kommunikációs ügynökség és így tovább.

Te is szeretnél az üzleti partnerünk lenni?

Tekintsd meg az ezzel kapcsolatos ajánlatunkat, hogy milyen előnyöd származik, az együttműködésből.

MVISION FILM

Cinematográfus

Esküvői filmet készítünk a Nagy Napról. Mindezt 15 év tapasztalatával felvértezve, kezünkben a legmodernebb technikával, szívünkben a szűnni nem akaró lelkesedéssel.
Hiszünk abban, hogy megfelelő módom összerakott film a „századik” megnézés közben is örömet okoz, és mély érzéseket vált ki a nézőiből.
Ha kell, könnyeket csal a szemekbe vagy éppen hangos kacajra sarkall.

Mvision_Cinematography_blue_gray-logo2

2v Graphic

Tervezőgrafikus

Leírás.

MonArt Stúdió

Korhű fotózás szervezés és ruhakölcsönzés fotózásokhoz

Biztosan eljátszottál már a gondolattal, mi lenne ha visszamehetnél egy picit az időben….nos itt a lehetőség, mi egy picit visszavarázsolunk a múltba. Cégünk korhű fotózás szervezéssel, egyedi korhű ruhák kölcsönzésével (fotózáshoz, fellépéshez) valamint vidám western hangulatteremtéssel (esküvőn, családi eseményen, rendezvényen) foglalkozik. Ruháink három korszakra specializálódtak (western, 1920-as évek, 1800-as évek, valamint korhű menyasszonyi ruhák ezekre a korszakokra). Különlegessé teheted a nagy napotokat egy korhű fotózással, feldobhatod egy kis western hangulattal (meglepetésszerű felbukkanásunk az egyéni igényektől függően, lehet ceremónia előtt, ceremónia után illetve a lagziban). Ha nagyon extra dologra vágysz, válassz az exkluzív limitált Catherine Walker menyasszonyi ruhás fotócsomagjaink közül.

http://monartstudio1.simplesite.com/

monart_studio_logo_200x106

Street Office Graph&Markcomm.

Kreatív műhely

Szabadúszó grafikai és marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújtunk olyan ügyfeleknek, akik hozzánk hasonlóan fejlődő szemléletmódban gondolkodnak. A cél, hogy munkaidőtől és munkahelytől függetlenül, szabadon, a kreatív gondolatokat nem korlátozva valósítsuk meg a ránk bízott projekteket. Ezt hívjuk mi out of the box hozzáállásnak.

http://streetoffice.hu